Известните личности, които са пристрастени към секса

2012-09-19 13:35:00
Известните личности, които са пристрастени към секса
Снимка: Dreamstime

Хубаво би било, ако хиперсексуалността стане официална болест. За момента обаче това не е факт, въпреки че има доста „болни“. Едно е да обичаш да правиш секс, да водиш редовен сексуален живот, съвсем друго е да си вманиачен на тази тема и да излагаш на риск, както своето здраве, така и това на интимния ти партньор.

 

Виж кои известни личности са имали проблеми със своята сексуална хиперактивност:

 

Дейвид Духовни


Снимка: Reuters


През 1997 година актьорът се врече във вечна вярност на своята съпруга Теа Леони. Той има двама наследници, но въпреки това има слухове около неговия сексуален маниакален живот. Дейвид Духовни няколко пъти официално е отричал информацията, че е пристрастен към секса, но е факт, че през 2008 година влиза за лечение в клиника заради сексуалния си живот. Явно наистина на актьора му е трудно да контролира нагона си.

 

Ерик Бенет



Снимка: Reuters


След като се ожени за Холи Бери, за Бенет започна да се говори доста. През 2003 година двамата се разделиха и тогава се появиха слуховете, че причината е секс пристрастяването на Ерик. 5 години по-късно той си призна, че е лекувал зависимост, но отрича да е бил вманиачен в секса.

 

Майкъл Дъглас



Снимка: Reuters


През 1993 година се появиха слухове, че актьорът влиза в клиника, за да лекува пристрастяването си към секса. Година по-късно започна да се говори, че той лекува своята пристрастеност към пиенето, а не към сексуалния живот. Така и не стана ясно каква е истината. Но е факт, че в предбрачния договор с Катрин Зита-Джоунс има наказание от 5 милиона долара за всяка една изневяра. Явно Майкъл Дъглас не се задоволява само с една жена.

 

Тайгър Уудс



Снимка: Reuters


Това е един от най-пресните примери за известна личност, която има секс зависимост. През 2009 година Уудс публично се извинява за изневерите и моли за прошка хората, които е наранил, като визира своята съпруга и децата си. След това той доброволно се подлага на лечение на хиперсексуална активност.

 

Ръсел Бранд


Снимка: Reuters


Актьорът е известен женкар. Говори се, че един месец е вкарал в леглото си над 80 жени. Ръсел публично е споделял, че е пристрастен към наркотиците и секса. Осъзнал проблема си, актьорът проведе успешен курс за лечение на зависимости във Филаделфия и в момента е сгоден за певицата Кати Пери. Дали тя ще успее да задоволи нуждите му?

 

Кайни Уест



Снимка: Reuters


Рапърът винаги е имал половинка до себе си. През 2006 година споделя пред списание „Rolling Stone“, че обича да гледа порно, но малко след това обвинява репортерът, че е преувеличил изказването му. През 2009 година шокирате читателите на сп. „Details “, когато споделил, че според него сексуалната зависимост не е болест, напротив.

 

Бил Мъри



Снимка: Reuters


Комикът често остава извън светлините на прожекторите, освен когато става дума за личния му живот. Мъри е имал щастлив семеен живот в продължение на 15 години. Той изневерява на съпругата си Маргарет Кели и тя решава да го напусне. След това той се жени за своята любовница Дженифър Бътлър, с която са семейство 10 години. И този брак обаче няма щастлив край. Маргарет споделя, че Бил е пристрастен към марихуаната, алкохола и секса и тя не може да търпи тези негови недостатъци. Комикът така и не коментира нейното изказване.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия